ELLEN HILLINGSØ ANBEFALER TO FORESTILLINGER PÅ HESTEN

 In For-omtaler

Berlingskes teatertillæg, Alt om teater, har bedt fire teaterpersonligheder om at anbefale, hvad man skal opleve i teatersalene i den mørke tid.

Vores gode veninde Ellen Hillingsø peger på ikke bare én, men hele to af Hestens forestillinger:

“Jeg vil også gerne se »Sandhed og Konsekvens« på Teatret ved Sorte Hest, der er taleteater, når det er bedst. Lars Norén-stykket er sat op af Maria Vinterberg med et stærkt hold af skuespillere som Sarah Boberg, Peter Oliver Hansen, Niels Ellegaard og Anette Støvelbæk. (…) Sidst, men ikke mindst, vil jeg se og høre kabaretten »Inden vi dør, synger vi en sang« på Teatret ved Sorte Hest. Det er Maria Stenz, Camilla Bendix og Peter Oliver Hansen, der synger alt fra salmer til Giro 413-hits”

LÆS MERE OM SANDHED OG KONSEKVENS HER

LÆS MERE OM INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG HER

Søg

PINTERESTSANDHED OG KONSEKVENS. Foto: Robin Skjoldborg