CAMILLA BENDIXSKUESPILLER

CV

CAMILLA BENDIX
FØDT: 1971

TIDLIGERE MEDVIRKENDE I RUNDT PÅ GULVET, MENNESKER I SOLENKREDITORER OG Z – MONICA ZETTERLUND  OG DEN SKALDEDE SANGERINDE 2019

Camilla Bendix er uddannet fra skuespillerskolen ved Århus Teater, og debuterede i 1994 i ”Syg ungdom” på samme teater, hvorefter hun blev en fast del af ensemblet indtil 1997. Her på Sorte Hest havde vi sidst fornøjelsen af hende i ”Rundt på Gulvet” iscenesat af Maria Vinterberg i 1999, ”Mennesker i Solen” i 2001 og senest ”Kreditorer” i 2010.

Bendix har derudover haft et hav af roller på landets store og små scener, senest på Folketeatret med ”De Lystige Koner”. Endvidere har hun bl.a. medvirket i; ”Købmanden i Venedig” på Aalborg Teater, ”Spørg de Voksne” på Republique, ”Den Kaukasiske kridtcirkel” og ”Indenfor murene” på Det Kongelige Teater, ”Dæmoner” på Østre Gasværk Teater og ”Kjeld og Dirch” på Nørrebro teater.

På tv-serie-fronten har Bendix medvirket i alt fra julekalenderen ”Jesus og Josefine” til ”Sommer”, ”Ørnen” og svenske ”Beck”. I successerien ”Broen II”, hvor hun spillede medicinalfirma direktøren, Gertrud, modtog hun i øvrigt en Robert i kategorien ”Årets Kvindelige Birolle” for sin præstation.

Søg

CAMILLA MARIENHOFCAMILLA AGERSKOV