DEN SKALDEDE SANGERINDE 2019

9. JAN – 9. FEB 2019
Man-fre kl. 20, lør kl. 17

FOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORG
FOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORG

OM FORESTILLINGEN

Velkommen til mødet med ægteparrene Smith og Martin, og ej at forglemme Brandmanden og Mary. Alle kender hinanden, og ingen kender hinanden… Sådan er det hos Ionesco. Han udforsker eksplosionsfaren i parforholdet, i omgangstoner, i verdensordener og i dialogen – eller manglen på samme – mellem mennesker.

Teaterchef Maria Vinterberg øjnede i 2016 muligheden for at genopsætte Den Skaldede Sangerinde efter 15 år, forestillingen der startede hendes livslange kærlighedsaffære med det absurde teater. Og efter overvældende ros fra både publikum og anmeldere, samt udsolgte sale, så genoptager vi successen endnu en gang. Vi synes, alle skal have mulighed for at opleve denne absurde perle.
Størstedelen af holdet fra 2002 og 2017 er samlet igen, men Den Skaldede Sangerinde 2019 har fået 2 nye stærke spillere på holdet. Camilla Bendix er vores nye Fru Martin og Paw Henriksen er krøbet ind i Brandmanden.
Der er lagt i kakkelovnen til en aften i det absurdes tegn, og ingen går fri, når Ionesco svinger den barske pen over par-middagens genvordigheder.
Ionescos Skaldede Sangerinde er blevet opført for fulde huse hver aften på Théâtre de la Huchette i Paris uden afbrydelse i 60 år, så mon ikke også København kan tåle en omgang til med den skønne klassiker?

VARIGHED : 1 TIME OG 15 MIN

MARIA VINTERBERG VELKOMSTTEKST – Læs her 

DET ABSURDE TEATER – Læs Her

NYHEDER // DEN SKALDEDE SANGERINDE 2019

TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingen, og fotografens/grafikerens navn bedes anvendes ved brug.

FOTOGRAF: ROBIN SKJOLDBORG

DOWNLOAD PRESSEMEDDELELSEN HER

TIL SKOLERNE

Vi har lavet en række skolematerialer til DEN SKALDEDE SANGERINDE, som kan downloades og bruges før og efter forestillingen.

Download skolemateriale

ÅRSKORT

ÅRSKORT

Søg