KULTURMAGASINET FINE SPIND: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ TIL DEN SKALDEDE

 In Anmeldelser

ELISABETH SAUGMANN FRA KULTURMAGASINET FINE SPIND HAR SET DEN SKALDEDE SANGERINDE OG HUN KU LI DET ?:

“….Som ny stærk spiller i forestillingen er Paw Henriksen vidunderlig som brandmanden, der slukker halsbrand og opblussende vredesudbrud. Han glider fint ind i det gamle holds disciplinerede timing som deltager i en leg med vittigheder uden pointer, der udvikler sig til floder af gode viljer og idioti, rettet an med pludselig calypsomusik. Også Camilla Bendix er ny og har et fast greb om Ionesco, mens vi presses længere ud i antisprog med tøf tøf tøf. Alle taler, ingen lytter. Men samtaler kræver ører. Og dem har vi. Publikum. Derfor bliver det magisk og rørende, når sangerinden stikker af med os. Og det skal immervæk vare noget tid, inden man selv inviterer gæster til middag igen…..”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

KØB BILLETTER HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDE