KOM TIL STØTTEARRANGEMENT FOR KUSSESUMPEN D. 23. FEBRUAR KL. 20.00

 In Vores Venner

? VI HAR LÅNT VORES FOYER UD TIL KUSSESUMPEN 23. FEBRUAR ?

Vores gæstespil Kussesumpen har ikke fået bevilget ret meget fondsstøtte til deres genopsætning her på Hesten i marts, hvilket betyder at deres lønninger bliver små. Og det der med at arbejde næsten pivgratis, det kan altså tage glæden ud af selv den kækkeste teaterentusiast.

Derfor har vi lånt vores foyer ud til dem d. 23. februar, hvor de afholder et støttearrangement fuld af debatter, højtlæsning, dansemusik og kulørte drinks. Vi vil anbefale alle at kigge forbi, for når det er noget med Kussesumpen, så kan vi godt garantere, at det ikke bliver kedeligt!

Det koster 100,- i entré og skal indbetales på deres kickstarterkampagne. Link til den er nedenfor.

LÆS MERE OM ARRANGEMENTET HER

KØB BILLETTER HER

Søg

PINTERESTANMELDELSES-BILLEDE