SARAH BOBERGSKUESPILLER

CV

SARAH BOBERG
FØDT: 25. AUGUST 1966

MEDVIRKER I FRK. MARGUERITE 2025

MEDVIRKEDE I GLADE DAGE, OLDTIMESALTING ER NOGET 2016, ENETIME 2017 + 2019SANDHED OG KONSEKVENS 2021, BEAUVOIR 2022 og ALTING ER NOGET 2.0 2023 og SANDHED OG KONSEKVENS 2023

Uddannet skuespiller fra The Lee Strasberg Theatre Institute og The William Esper Studio i New York og har siden haft et væld af roller på de danske teaterscener, bl.a. på Betty Nansen Teatret, Det Kongelige Teater, Teater Grob og Husets Teater. I de senere år har man kunnet opleve hende i bl.a. Toves værelseVrede og Lægen på Folketeatret, Revisoren og Kirsebærhaven på Nørrebro Teater, Min geniale veninde på Odense Teater, Besat på Bornholms Teater, Se på mig når jeg taler til dig på Husets Teater, Jeg forsvinder på Det Kongelige Teater, Animal Farm på Betty Nansen Teatret samt Glade dage, Old Times, Alting er noget, EnetimeSandhed og konsekvens, Beauvoir og Alting er noget 2.0 på Teatret ved Sorte Hest.

På tv har hun medvirket i serier som Rejseholdet, Hotellet, Sommer, 1864, Broen I-IIII, Den som dræber, Gidseltagningen og Carmen Curlers samt julekalenderen Absalons hemmelighed. Derudover har man kunnet opleve hende på film i bl.a. Her i nærheden, BænkenTo verdener, Den, der lever stille og Bytte bytte baby.

Blev i 2009 hædret med både en Bodil- og en Robert-pris for bedste kvindelige birolle i filmen To verdener og modtog i 2022 Årets Reumert for bedste kvindelige hovedrolle i Sandhed og konsekvens på Teatret ved Sorte Hest.

Søg

FELTSamuel Beckett Pinterest