I DENNE SÆSON SPILLER VI KL. 15.00 OM LØRDAGEN

 In Ikke kategoriseret

På Hesten har vi jo heldigvis de her hattedamer og -herrer i stald for tiden. Dagligt galopperer de ufortrødent op ad trappen til vores alle sammens teatersal, hvor heden i disse utrolige sensommerdage sætter trumf på al den norénske parforholdsgru i SANDHED OG KONSEKVENS.

I den forbindelse skal vi huske at gøre opmærksom på følgende: Når nu Niels Ellegaard, Sarah Boberg, Peter Oliver Hansen og Anette Støvelbæk når i mål med genopsætningsprøverne og fra 21. september igen begynder at spille forestillingen for et publikum, foregår det kl. 15.00 om lørdagen. Og det var lør kl. 15.00.

Man-fre er det kl. 20.00 – men det står også på billetten, hvis man har sikret sig sådan én. Hvis ikke, skal man nok ikke stå i stampe alt for længe. Vi henviser til billetlink her:

KØB BILLETTER TIL SANDHED OG KONSEKVENS HER

Søg

SANDHED OG KONSEKVENS. Foto: Robin Skjoldborg