NYHEDSBREV – SEPTEMBER 2023: SANDHED OG KONSEKVENS ER RETUR

 In Nyhedsbreve

PREMIERE, BROHOVEDER OG FORDELSKLUB

I disse utrolige septemberdage er der som altid fart over feltet på vores lille sejlivede teater. Den pludselige hede sætter en slags trumf på al den norénske parforholdsgru, og vi smider samtlige hestekræfter i puljen for at blive klar til sæsonens første repremiere med det her hårdtslående hold (billedet) fra SANDHED OG KONSEKVENS.

Det kan man læse om i seneste udsending fra Hestens nyhedsredaktion, som også kan fortælle, at VIGGA OG BROHOVEDERNE vender tilbage til foyeren tre søndage. Og så er der en lille gave til alle modtagere af Hestens nyhedsbrev: gratis medlemsskab af Teaterbilletters fordelsklub Mit Teater ved tilmelding inden 15. september 2023.

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

 

Søg

SANDHED OG KONSEKVENS. Foto: Robin SkjoldborgVIGGA OG BROHOVEDERNE. Thumbnail 2023