NIELS ELLEGAARD ERSTATTER MIKAEL BIRKKJÆR I SANDHED OG KONSEKVENS

 In Ikke kategoriseret

I sidste uge genoptog vi prøverne på Lars Norèns vilde mesterværk SANDHED OG KONSEKVENS. Samtidig kunne vi byde det største og hjerteligste velkommen til en splinterny dreng i klassen.

Der er nemlig sket det, at Mikael Birkkjær desværre er blevet forhindret i at medvirke. I stedet har vi fået ingen ringere end Niels Ellegaard til at hoppe ind med kort varsel. Hvor heldig kan man lige være?

Vi har glædet os helt vildt til at afsløre, at Niels nu er med på holdet sammen med Anette Støvelbæk, Sarah Boberg og Peter Oliver Hansen. Og vi skulle hilse og sige, at der knokles for fuldt blus i prøvelokalet sammen med iscenesætter Maria Vinterberg og scenograf Marianne Nilsson.

SANDHED OG KONSEKVENS har fortsat premiere 15. oktober 2021, og de billetter, der måtte være tilbage, kan købes her:

KØB BILLETTER TIL SANDHED OG KONSEKVENS HER

 

Søg