EN MÅNED TIL PREMIEREN PÅ SANDHED OG KONSEKVENS

 In Ikke kategoriseret

Der er samlet en stærk kvartet af skuespillere, til at få sat luft under vingerne og sus i skørterne på Lars Noréns mesterlige drama, når vi om præcis én måned endelig får premiere på SANDHED OG KONSEKVENS.

Forestillingen skulle jo oprindeligt have haft premiere tilbage i januar, men det satte den berømte corona-nedlukning som bekendt en stopper for. Heldigvis er det lykkedes os at flytte hele produktionen frem til nu med kun en enkelt udskiftning blandt skuespillerne. Mikael Birkkjær er desværre blevet forhindret, men i stedet har vi med kort varsel fået ingen ringere end Niels Ellegaard med på holdet sammen med Anette Støvelbæk, Sarah Boberg og Peter Oliver Hansen.

Disse fire vilde skuepillere mødes i centrum af alle ægteskabers mest komiske og allermørkeste kampplads: Parmiddagen!

Når sandhederne om søstrene Julie (Anette Støvelbæk) og Elisabeth (Sarah Boberg) blandes med en tilpas mængde alkohol og skeletter fra fortiden, får deres ægtefæller Jens (Niels Ellegaard) og Michael (Peter Oliver Hansen) – og ikke mindst den tamme undulat Benny – tilværelsens brutale konsekvenser at føle på krop og sjæl. Det der skulle have været en almindelig fødselsdag i familiens skød udvikler sig hurtigt til et blodigt opgør med kønsroller, barnløshed og kuldsejlede skæbner.

Lars Norén mestrer et gruopvækkende menneskeligt klarsyn, som på uhyggeligste gysermanér åbner døren til parforholdets glæder og sorger.

SANDHED OG KONSEKVENS spiller 15. oktober – 27. november 2021, og billetter kan købes her:

KØB BILLETTER TIL SANDHED OG KONSEKVENS HER

 

Søg

Niels Ellegaard. Foto: Robin Skjoldborg.Niels Ellegaard. Foto: Robin Skjoldborg