SANDHED OG KONSEKVENS

Af Lars Norén

15. oktober – 27. november 2021
Man-fre kl. 20, lør kl. 17

OM FORESTILLINGEN

Der er samlet en stærk kvartet af skuespillere, til at få sat luft under vingerne og sus i skørterne på Lars Noréns vilde mesterværk SANDHED OG KONSEKVENS. Niels Ellegaard, Anette Støvelbæk, Sarah Boberg og Peter Oliver Hansen mødes i centrum af alle ægteskabers mest komiske og allermørkeste kampplads: Parmiddagen!

Når sandhederne om søstrene Julie og Elisabeth blandes med en tilpas mængde alkohol og skeletter fra fortiden, får deres ægtefæller Jens og Michael – og ikke mindst den tamme undulat Benny – tilværelsens brutale konsekvenser at føle på krop og sjæl. Det der skulle have været en almindelig fødselsdag i familiens skød udvikler sig hurtigt til et blodigt opgør med kønsroller, barnløshed og kuldsejlede skæbner.

Lars Norén mestrer et gruopvækkende menneskeligt klarsyn, som på uhyggeligste gysermanér åbner døren til parforholdets glæder og sorger.

Instruktør: Maria Vinterberg
Scenograf: Marianne Nilsson
Lysdesigner: Lasse Svarre
Skræddersal: Mikael Jensen
Oversættelse: Vibeke Bjelke  
Producent: Teatret ved Sorte Hest
Arrangør: Teatret ved Sorte Hest
Grafiker: Mike Tylak
Fotograf: Robin Skjoldborg

FORESTILLINGEN ER STØTTET AF: 
Beckett-Fonden
Ernst B. Sund Fonden
Wilhelm Hansen Fonden
A. P.  Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal

ANMELDELSER

NYHEDER // SANDHED OG KONSEKVENS #2 – 2021

TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingen, og fotografens/grafikerens navn skal anvendes ved brug.

FOTOGRAF: ROBIN SKJOLDBORG

DOWNLOAD PRESSEMEDDELELSE HER

TIL SKOLER

Vi har udarbejdet et studiemateriale til SANDHED OG KONSEKVENS, som kan downloades gratis og bruges både før og efter forestillingen.

DOWNLOAD STUDIEMATERIALE HER

ÅRSKORT

ÅRSKORT

Søg