SARAH BOBERG PÅ FORSIDEN AF BERLINGSKE AOK

 In For-omtaler

Se nu der!!! Berlingske har simpelthen ryddet forsiden på dagens AOK-sektion til skuespiller Sarah Boberg.

Årsagen er, at Sarah jo lige nu er aktuel i rollen som Elisabeth i SANDHED OG KONSEKVENS her på Hesten. Og hvis man bladrer om på side 9, kan man læse en vanvittig flot 5-stjernet anmeldelse af forestillingen.

Anmelder Jakob Steen Olsen skriver bl.a.:

Det er skuespillernes aften, anført af en stærk Sarah Boberg. (…) Sarah Boberg, skarp som et barberblad, spiller hende blændende godt og driver i det hele taget spillet mesterligt. Hun dækker det hele. Vi forstår denne »farlige« kvinde trods urimelighederne. Stærk og sårbar. For meget og for lidt. Utilpasset, ond i sulet, villig til at brænde hele huset ned. I evig pendulering mellem angreb og forsvar, udfald og forsoning. En stor og saftig præstation. (…) Det er i det hele taget vidunderligt at se en kvartet af toptunede skuespillere få lov til at gøre det, de er allerbedst til: (…) at spille det menneskeliv ud, mange af os først og fremmest kommer i teatret for at blive konfronteret med

LÆS HELE ANMELDELSEN HER HVIS DU HAR ABONNEMENT TIL BERLINGSKE

Søg

anmeldelserAnette Støvelbæk og Stine Rosengren.