UNGT TEATERBLOD – 6 AF DE FLOTTESTE SLAGS

 In Anmeldelser

Jonas Gudmand fra UNGT TEATERBLOD har anmeldt DEN SKALDEDE SANGERINDE og giver  6 flotte bloddråber:

“…..Det sitrer i luften af spænding fra alle publikummerne, der har klumpet sig sammen for at komme op af den lille snoede trappe, der fører op til forestillingsrummet. Lige så sitrende stemningen var blandt publikum i starten, lige så meget sprutter ’Den skaldede sangerinde’ af spillelyst og sindssyge påfund…..”

“Det mest absurde for mig ved denne forestilling er, at jeg finder mening i den, og at jeg er helt pjattet med, hvad jeg ser. For der er fantastiske ordspil, forunderlige selvmodsigelser, vild timing mellem skuespillerne, og der er en humor der fungerer sublimt.”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

ANMELDELSES-BILELDEANMELDELSES-BILLEDE