INFORMATION OM SUE-HANSEN STYLES i HAPPY DAYS: I SÆRKLASSE

 In Anmeldelser, Vores Venner

Anne Middelboe Christensen er tilbage som teateranmelder ved Dagbladet Information, og hun er meget begejstret for vores britiske veninde Sue Hansen-Styles i HAPPY DAYS:

Sue Hansen-Styles er en stærk skuespiller. Hun er englænder, men har boet i Danmark i 20 år. Hun skabte Why Not Theatre Company tilbage i 2007, og hun har siden skabt et kontinuerligt engelsksproget teaterrepertoire i København.

Som skuespiller har hun blandt andet imponeret i rollen som kræftsyg kvinde i WIT instrueret af Peter Dupont Weiss på Bådteatret. Her i Happy Days demonstrerer Sue Hansen-Styles overlegent, hvordan hendes diktion er i særklasse: Hver eneste konsonant kan høres i hendes halvanden time lange monolog.

Samtidig viser hun, hvordan hun kan justere sin figur med minimale stemningsskift – og hele tiden få figuren til at boble af liv. Hendes indre glød lyser. Winnie smiler sit lille smil, uanset hvor mørkt der er omkring hende”.

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

KØB BILLETTER TIL HAPPY DAYS HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDENiels Ellegaard. Foto: Robin Skjoldborg.