NYHEDSBREV – JANUAR 2023: GODT NYT TEATERÅR

 In Nyhedsbreve

LITTERATURSÆSONEN FORTSÆTTER

🦓¸¸📖♫•*📖*•♫★🦓•*¨*•♫♪**

Så er det store skrud hængt tilbage i skabet for denne gang. Balloner, serpentiner og truthorn er ryddet af vejen, og enhver form for eventuelle tømmermænd er kureret. Majestætens nytårstale er diskuteret, forventningerne til det nye år er afstemt, og Arbejdshestene svinger sig igen ivrigt i hverdagssadlen på vores alle sammens skønne teater.

I går gik prøvestarten til ALTING ER NOGET 2.0 med Sarah Boberg og Anette Støvelbæk i en ny tour de force gennem Naja Marie Aidts uafrystelige tekstunivers. Og allerede på fredag 6. januar kl. tyve nul dut skåler vi igen i champagne, når vores kære gæster fra Why Not Theatre Company har premiere på deres helt egen version af FRANKENSTEIN.

Godt nyt teaterår og velkommen til nye heste- og gæstespil og arrangementer i lange baner. Vi glæder os som små kåde føl til at se jer i 2023.

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

Søg

Postkort fra julemandenINDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Fra v: Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Olivier Antunes. Foto: Robin Skjoldborg