HESTEN HOLDER JULEFERIE 21. DECEMBER 2022 – 1. JANUAR 2023

 In Ikke kategoriseret

Vi har modtaget et postkort fra julemanden og tager det som en klokkeklar opfordring til også at holde juleferie.

Som følge deraf er Teatret ved Sorte Hest lukket for offentligheden i perioden 21. dec 2022 – 1. jan 2023. Men fortvivl ej, for i mellemtiden kan man jo døgnet rundt købe billetter til alle vores heste- og gæstespil her:

HESTEN PÅ TEATERBILLETTER

I det hele taget er Teaterbilletter stedet, hvis man lige står og mangler en julegave i sidste øjeblik. Køb et par billetter eller gavekort til dit yndlingsteater, print ud og pak ind. Så skal julefreden nok sænke sig.

Vi vender stærkt retur i det nye år, hvor næste levende billede i litteratursæsonen er Why Not Theatre Companys gæstespillende udgave af FRANKENSTEIN, som har premiere allerede 6. jan 2023 kl. tyve nul dut.

Chefhoppen og de vilde arbejdsheste ønsker den bedste af alle juleferier og den glædeligste jul til alle!!!

Søg

FRANKENSTEIN. Sue Hansen-Styles. Foto: Robin SkjoldborgNytår