CPHCULTURE HAR NOMINERET ÅRETS TEATER 2022

 In Nomineringer

2022 havde kun lige forladt bygningen, før anmelderbloggen CPHCulture offentliggjorde sine nomineringer til Årets Teater. Vi har med stolthed noteret os, at Teatret ved Sorte Hest har andel i intet mindre 6 nomineringer i 5 ud af 25 kategorier:

Vores musikalske sensommerperle INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG er nomineret til Årets Cabaret/Show 2022, og Maria Stenz er nomineret til Årets Sanger for sin medvirken i selvsamme kabaret.

Derudover er vores teatralske forelæsning BEAUVOIR nomineret til Årets Særpris (der tildeles en teaterspecialitet, som gjorde en forskel). Og så havde vi jo også et massivt opbud af gæstespil i foråret, hvilket heller ikke er gået ubemærket hen:

Anja Owe er nomineret til Årets Kvindelige Hovedrollepræstation for MINE FORÆLDRES TING, mens Michael Moritzen og Vivienne Mckee (London Toast Theatre) begge er nomineret til Årets Hæderspris for henholdsvis JEG, MALVOLIO og SHIRLEY VALENTINE.

Højt hurra for alle nomineringer i et stærkt felt, tillykke til alle nominerede og tak til CPHCulture for at fejre dansk teater. Vinderne offentliggøres 1. februar 2023 kl. 12 på cphculture.dk

SE ALLE NOMINEREDE HER


OBS!
Nåede du ikke at se INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG i 2022 – eller vil du bare gerne se den igen – så genopsætter vi den jo heldigvis i perioden 15. NOV – 16. DEC 2023.

KØB BILLET TIL INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG I 2023 HER

Søg

NytårNiels Ellegaard. Foto: Robin Skjoldborg