CPHCULTURE HAR NOMINERET SÆSONENS BEDSTE TEATER 2021/22

 In Nomineringer

Her midt i sommerferien har vi hørt på vandrørene, at anmelderbloggen CPHCulture har nomineret SÆSONENS BEDSTE TEATER 2021/22. Og sørme om der ikke er løbet hele syv flotte nomineringer ind til forestillinger på Teatret ved Sorte Hest!

I kategorien SÆSONENS KVINDELIGE HOVEDROLLEPRÆSTATION er skuespillerinderne Anette Støvelbæk og Sarah Boberg begge to nomineret for hver deres præstation i samme forestilling, nemlig SANDHED OG KONSEKVENS. Derudover er to af vores gæstespillende hesteveninder også nomineret for deres hovedrollepræstationer: Anja Owe for MINE FORÆLDRES TING og Vivienne McKee for SHIRLEY VALENTINE.

I kategorien SÆSONENS MANDLIGE HOVEDROLLEPRÆSTATION gælder det Niels Ellegaard, som er nomineret for SANDHED OG KONSEKVENS, mens vores gæstespillende hesteven Michael Moritzen er nomineret for JEG, MALVOLIO.

Sidst – meeen absolut ikke mindst – er vores teaterchef Maria Vinterbergs iscenesættelse af Lars Noréns SANDHED OG KONSEKVENS nomineret til SÆSONENS KLASSIKERBEARBEJDELSE 2021/22.

HURRA og skål i skivet for de syv vilde nomineringer! Og selvfølgelig tillykke til alle nominerede. Vinderne offentliggøres 1. august 2022 kl. 18 på cphculture.dk

SE ALLE NOMINEREDE HER


OBS!
Nåede du ikke at se SANDHED OG KONSEKVENS i 2021 – eller vil du bare gerne se den igen – så genopsætter vi jo heldigvis den selv samme forestilling i perioden 21. sep – 4. nov 2023.

KØB BILLET TIL SANDHED OG KONSEKVENS I 2023 HER

Søg

Nomineret til Byens Bedste Scene 2022