STEM STEM STEM PÅ HESTEN SOM BYENS BEDSTE SCENE 2022

 In Nomineringer

Nu kan du stemme på Hesten som Byens Bedste Scene 2022 – og sig det endelig til alle dine venner og familie! Stem her! 

Aldrig så snart er sommerferien slut prut finale for Chefhoppen og resten af Arbejdshestene, før en særdeles fornem nominering er tikket ind:

Berlingske og AOK har så sandelig nomineret Teatret ved Sorte Hest til Byens Bedste Scene 2022!!!

Vi citerer teaterredaktør Jakob Steen Olsen og takker for de mere end fine ord om Hesten:

Det er ikke ret stort. Men det er der!

Det kræver ikke meget at få udsolgt på Teatret ved Sorte Hest, for den lille sorte æske af et teater hører til hovedstadens små scener. Men det har der så også været i lange perioder. Teatret har ganske vist ligget, hvor det har ligget, i mange år, men er det ikke, som om det er inde i en rigtig god periode? Det skyldes ikke mindst teaterchef og instruktør Maria Vinterberg, hvis livtag med for eksempel Samuel Beckett og Lars Norén har givet teatret en kunstnerisk vægtfylde, der peger langt ud over dets beskedne størrelse.

Såre sympatisk er også de sommeraftener, hvor man åbner teatrets facader og byder på gratis godnathistorier og andre kunstneriske oplevelser kvit og frit for dem, der er ude at gå en aftentur på Vesterbro.

Og så er der bare hyggeligt i den lavloftede foyer, hvor teaterplakater og gamle fotos minder om forestillinger gennem de sidste mere end 40 år.”

KÆMPE hurra for at Hesten er blevet set og udvalgt til en plads blandt de nominerede til Byens Bedste Scene 2022! KÆMPE tillykke til alle nominerede i 15 kategorier! Hvis du vil stemme på os eller andre favoritter, så kan du gøre det lige her:

STEM PÅ BERLINGSKE.DK/BYENSBEDSTE22

Det er 21. gang, at Berlingske og AOK kårer Byens Bedste ved at nominere og finde de vigtigste steder, initiativer og kulturperler i København. Vinderne af Byens Bedste 2022 findes ved hjælp af læsernes stemmer og en jury bestående af otte genreredaktører fra Berlingske. Afstemningen fortsætter frem til 19. august kl. 12.00. Vinderne afsløres fredag 26. august på berlingske.dk

SE ALLE NOMINEREDE HER

Søg

SANDHED OG KONSEKVENS. Sarah Boberg og Niels Ellegaard. Foto: Robin SkjoldborgSHIRLEY VALENTINE. Gæstespil af London Toast Theatre. Fotograf: Lisbeth Hjort