10. JUNI 2022 KL. 20-22: ARRANGEMENT FOR TAROK-KORT-HOLDERE

 In Ikke kategoriseret

På Hesten har vi noget, der hedder et TAROK-KORT. Det er vores helt eget årskort, som giver indehaveren adgang til samtlige forestillinger og arrangementer på Teatret ved Sorte Hest i et år fra aktiveringsdatoen.

I det daglige elsker vi at få besøg af alle jer, der trofast bruger jeres TAROK-KORT. Faktisk kan vi ikke fejre jer for meget, og derfor kommer her en åben invitation til et særarrangement for TARAK-KORT-holdere på Hesten:

Fredag den 10. juni 2022:
Kl. 20.00 kan man se den nyskrevne monolog HISTORIEN OM EN DER HED ENSOMHED med skuespiller Morten Holst i foyeren.

Kl. 20.45 byder vi på en lille forfriskning, som kan nydes mens teaterchef Maria Vinterberg tegner og fortæller om teatrets program i sæson 2022-23.

Kl. 21.30 kan man gå uden for på p-pladsen og overvære GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET, som denne aften præsenterer Anette Støvelbæk og Sarah Boberg i uddrag af den kommende Naja Marie Aidt-forestilling ALTING ER NOGET 2.0.

Kom frit frem hvis du er indehaver af et TAROK-KORT, og tag gerne en ven under armen, som måske kunne tænke sig også at blive hestemedlem. På aftenen er det muligt både at tilkøbe og forny et årskort, hvis det er det, man vil (400 kr. for pensionister og unge u. 25 år / 500 kr. for voksne).

Af hensyn til plads og praktik er tilmelding nødvendig, så skriv til Mikael på billet@sortehest.com – vi glæder os som de vildeste heste til at se jer.

 

TILMELD DIG HER

Søg

SANDHED OG KONSEKVENS 2021. Tegning: Claus Seidel.INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Camilla Bendix. Foto: Robin Skjoldborg