GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET

Helt gratis. Det er en gave!

Forår 2022

OM GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET

Hver aften i en begrænset periode anbringer vi op til 50 stole udenfor på vores parkeringsplads ud mod Platanvej. Når tusmørket sænker sig, slår vi portene op til vores lille teaterkontor, og hokus pokus skaber vi en magisk intimscene med kulørte lamper. Her vil forskellige skuespillere eller sangere eller musikere optræde med en godnathistorie eller en godnatsang i den lune sommeraften. Vi tør godt love, at det bliver en skøn blanding af uimodståelige teatertekster, poetiske digte, musikalske indslag m.v. Programmet er i støbeskeen og vil senere fremgå her på siden.

Vi overholder selvfølgelig alle myndighedernes eventuelle krav og anbefalinger vedr. COVID-19. Publikum sidder under den åbne himmel med masser af frisk (københavnsk) luft, og vi uddeler plaider til de forfrosne og paraplyer i tilfælde af regn. Vi brygger varm kaffe og te til lejligheden, og der vil også være små chokolader til søde tænder.

Der er fri entré, og man skal ikke reservere plads – bare duk op (men kom gerne i god tid).

Varighed: Ca. 20 min. 

EN NY TRADITION PÅ HESTEN

Da coronakrisen første gang lukkede Danmark ned i foråret 2020 blev vores savn efter det levende teater og det levende publikum så stort, at vi blev nødt til at opfinde et nyt og COVID-19-venligt tiltag på Hesten. Det blev til ni aftener i maj 2020 med en ny form for udendørs liveoptræden til stor begejstring for hundeluftere og andet lokalt godtfolk på aftentur i nabolaget, dér hvor Vesterbro møder Frederiksberg.

Det gratis tilbud om original scenekunst helt tæt på under åben himmel blev et kæmpe tilløbsstykke, og da vi gentog succesen i 2021 lagde endnu flere publikummer vejen forbi. Det gav os blod på tanden for at starte en tradition, og nu er planlægningen af GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2022 i fuld gang. Vi glæder os til at byde på flere godnathistorier igen til foråret.

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2021 VAR MULIGGJORT MED STØTTE FRA:

Frederiksberg Fonden

Frederiksberg Fonden


Vesterbropuljen

Vesterbropuljen

PROGRAM

(OPDATERES)

NYHEDER // GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET – 2022

TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingerne, og fotografens/grafikerens navn skal anvendes ved brug.

ÅRSKORT

ÅRSKORT

Søg