BEDSTE TEATERFORESTILLING 2021/22: SANDHED OG KONSEKVENS

 In Anmeldelser

Så fik vi da lige en god søndagsnyhed!

Anmelderbloggen Kulturkupeen v/ Ulla Strømberg har kåret “De bedste og det bedste i teatersæsonen 2021/22” – og sørme om ikke, at vores egen SANDHED OG KONSEKVENS er udnævnt til:

BEDSTE TEATERFORESTILLING:
SANDHED OG KONSEKVENS
TEATRET VED SORTE HEST

Juhuu og vild jubel fra chefhoppen og alle de sorte arbejdsheste, som klapper i hænderne af ren og uforfalsket glæde. Kæmpe tak til Kulturkupeen og kæmpe tillykke til de skabende og udøvende kræfter bag forestillingen: skuespillerne Anette Støvelbæk, Sarah Boberg, Peter Oliver Hansen og Niels Ellegaard, iscenesætter Maria Vinterberg og scenograf Marianne Nilsson. Og desuden en hilsen til den desværre afdøde dramatiker Lars Norèn.

I øvrigt – og selvfølgelig – kæmpe tillykke til alle vindere.

SE VINDERNE HER


OBS!
Vi genopsætter jo heldigvis SANDHED OG KONSEKVENS til næste år. Så nåede du ikke at se forestillingen i 2021 – eller vil du bare gerne se den igen – så skynd dig at få fat på en billet til den nye spilleperiode: 21. september – 4. november 2023.

KØB BILLET TIL SANDHED OG KONSEKVENS I 2023 HER

 

Tegning: Claus Seidel

Søg

DEN SKALDEDE SANGERINDE