ÅRETS ÆRES-HESTESTOL 2021 ER OVERDRAGET

 In Personalet, Selskaberne

ÅRETS ÆRES-HESTESTOL 2021 ER OVERDRAGET

Fredag den 15. oktober 2021 have vi premiere på SANDHED OG KONSEKVENS af Lars Norén.

Efter fremkaldelserne gik teaterchef  og iscenesætter Maria Vinterberg på scenen igen for at overdrage Årets Æres-Hestestol 2021. Eller rettere sagt var der tale om hele 18 Æres-Hestestole i alt til skuespillerne i det, vi kalder  det uofficielle ensemble på Teatret ved Sorte Hest:

Det uofficielle ensemble består af skuespillere, som gennem årene har leveret en perlerække af tilbagevendende pragtpræstationer på Teatret ved Sorte Hest. Halvdelen af dem er da også på plakaten i denne sæsons to Hestespil SANDHED OG KONSEKVENS og MENS VI VENTER PÅ GODOT.

Tillykke til hele det uofficielle ensemble med Årets Æres-Hestestol 2021!

Søg

Niels Ellegaard, Anette Støvelbæk, Sarah Boberg, Peter Oliver Hansen. Foto: Robin SkjoldborgMit København. Berlingske.