14 DAGE TIL PREMIEREN PÅ SANDHED OG KONSEKVENS

 In Ikke kategoriseret

Der er samlet en stærk kvartet af skuespillere, til at få sat luft under vingerne og sus i skørterne på Lars Noréns mesterlige drama, når vi om 14 dage endelig får premiere på SANDHED OG KONSEKVENS.

Scenen er sat i centrum af alle ægteskabers mest komiske og allermørkeste kampplads: Parmiddagen! Vi er hjemme hos Elisabeth (Sarah Boberg) og Jens (Niels Ellegaard), som har været gift i mange herrens år. I anledning af Elisabeths 50-års fødselsdag har de inviteret hendes yngre søster Julie (Anette Støvelbæk) og dennes mand Michael (Peter Oliver Hansen) til en aften, hvor stikpillerne flyver gennem luften, og slagene rammer under bæltestedet på kryds og tværs.

Når sandhederne om de to søstre blandes med en tilpas mængde alkohol og skeletter fra fortiden, får deres ægtefæller – og ikke mindst den tamme undulat Benny – tilværelsens brutale konsekvenser at føle på krop og sjæl. Det der skulle have været en almindelig fødselsdag i familiens skød, udvikler sig hurtigt til et blodigt opgør med kønsroller, barnløshed og kuldsejlede skæbner.

Lars Norén mestrer et gruopvækkende menneskeligt klarsyn, som på uhyggeligste gysermanér åbner døren til parforholdets glæder og sorger. Indimellem skulle man tro, at de fire personer har en indbyrdes konkurrence kørende om, hvem der kan fornedre hinanden mest. Men som aftenen løber mere og mere af sporet, bliver det tydeligt, at parrene mest af alt krampagtigt prøver at holde sammen på stumperne af deres egne miserable liv.

SANDHED OG KONSEKVENS spiller 15. oktober – 27. november 2021, og billetter kan købes her:

KØB BILLETTER TIL SANDHED OG KONSEKVENS HER

 

Søg

Lars Knutzon. Foto: Robin SkjoldborgSANDHED OG KONSEKVENS. Foto: Robin Skjoldborg