NYHEDSBREV – OKTOBER 2021: BERETNING FRA DET NORÉNSKE MØRKE

 In Nyhedsbreve

♫•**🦓•.¸¸🍁♫•*🖤*•♫¸¸.•🦓*¨*•🍁♫♪**

BERETNING FRA DET NORÉNSKE MØRKE

♫•**🦓•.¸¸🍁♫•*🖤*•♫¸¸.•🦓*¨*•🍁♫♪**

 

Den sejlivede sensommer har åbenbart valgt at forvandle sig til et aldeles pjaskvådt efterår. Uanset hvad, er der liv og glade dage på vores lille skønne teater, hvor vi dagligt smider alle hestekræfterne i puljen for at blive klar til sæsonens første Hestespil.

Det er faktisk allerede på fredag den 15. oktober 2021, at vi har premiere på Lars Noréns vilde mesterværk SANDHED OG KONSEKVENS.

Iscenesættelsen er i trygge hænder hos vores kære, kære teaterchef Maria Vinterberg, der med SANDHED OG KONSEKVENS kan fejre sit 25-års jubilæum som sceneinstruktør. Nyhedsredaktionen kaster med konfetti og ønsker Maria kæmpe tillykke med 25 år i teatrets tro tjeneste. I den anledning har vi ganske eksklusivt fået lov til at offentliggøre hendes programtekst i sin fulde længde i oktober måned nyhedsbrev.

 

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

KØB BILLETTER TIL SANDHED OG KONSEKVENS HER

 

Søg

SANDHED OG KONSEKVENS. Foto: Robin SkjoldborgUgebladet SØNDAG, 11.10.21. Fotograf: Robin Skjoldborg