NYHEDSBREV – AUGUST 2021: HESTESTOLE OG HAPPY DAYS

 In Nyhedsbreve

og♫•**🦓•.¸¸🪑♫•*🏵️*•♫¸¸.•🦓*¨*•🪑♫♪**

ÅRETS ÆRES-HESTESTOL 2021 GÅR TIL
HESTENS UOFFICIELLE ENSEMBLE

♫•**🦓•.¸¸🪑♫•*🏵️*•♫¸¸.•🦓*¨*•🪑♫♪**

 

Kender man vores teaterchef Maria Vinterberg, så ved man, at hun mildest talt er propfuld af gode ideer. Hun har f.eks. fundet på, at vi hvert år på tidligere teaterchef Maria Stenz’ fødselsdag den 16. august skal uddele en Æres-Hestestol til en person, der har ydet en ekstraordinær indsats på eller for Teatret ved Sorte Hest.

Den første Æres-Hestestol blev tildelt fru Maria Stenz selv i anledning af hendes 80-års fødselsdag den 16. august 2020, og hun fik overdraget stolen til premieren på MENS VI VENTER PÅ GODOT i september 2020.

I år topper vi den med at uddele intet mindre end 16 Æres-Hestestole i alt til skuespillerne i det såkaldt uofficielle ensemble på Teatret ved Sorte Hest:

Anette StøvelbækCamilla BendixJosephine RaahaugeKaren-Lise MynsterKaroline BrygmannKristoffer HelmuthLue StøvelbækMads WilleMichael MoritzenMorten HolstNicolas BroPaw HenriksenPeter Oliver HansenRosalinde MynsterSarah BobergSteen Stig Lommer

Overdragelsen vil finde sted i forbindelse med premieren på SANDHED OG KONSEKVENS den 15. oktober 2021.

Årets Æres-Hestestol skænkes af Hestestole-Selskabet, der blev stiftet i 2012 som en mulighed for at støtte Teatret ved Sorte Hest. Man kan også købe sin egen personlige Hestestol, donere den til sit firma eller give den i gave.

LÆS MERE OM HESTESTOLE-SELSKABET HER

 

Derudover er alle ArbejdsHestene tilbage fra sommerferie sammen med vores engelske gæster fra Why Not Theatre Company, som 3. september 2021 har premiere på gæstespillet HAPPY DAYS.

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

 

Søg

Årets Æres-HestestolHAPPY DAYS af Why Not Theatre Company. Foto: Robin Skjoldborg. Grafiker: Mike Tylak