SANDHED OG KONSEKVENS FLYTTET TIL EFTERÅRET – BILLETTERNE ER I SALG

 In For-omtaler

Da regeringens pressemøde 28. januar 2021 forlængede nedlukningen til og med 28. februar 2021, brast forhåbningerne om at få premiere på den på forhånd totalt udsolgte forestilling SANDHED OG KONSEKVENS i dette forår.

MEN – det er heldigvis lykkedes vores teaterchef og iscenesætter Maria Vinterberg at få Mikael Birkkjær, Anette Støvelbæk, Sarah Boberg, Peter Oliver Hansen og resten af holdet med på at flytte forestillingen til efteråret.

Ny premieredato er 15. oktober 2021, og vi har planlagt at spille 6 gange om ugen frem til 27. november 2021. Billetterne er sat i salg, og størstedelen af publikum har heldigvis valgt at flytte deres billetter til den nye spilleperiode, så det går rimelig hurtigt med pladserne. Derfor vil vi egentlig bare anbefale, at man skynder sig, hvis man vil have en chance for at få sig en dosis SANDHED OG KONSEKVENS af Lars Norèn til efteråret.

KØB BILLETTER HER

LÆS MERE HER

Søg

DU FINDER MIG NEDERST I BUNKEN. Foto: Laptop Club