HER KAN DU LÆSE OM:

BOBLER

READINGS PÅ DUGFRISK DRAMATIK

KÆRE KAT

LATE NIGHT: BUKOWSKI

SLUTSPIL

Hesten har gjort rent. Det måtte jo komme en dag. Teatrets medarbejdere har i ryddet op, ryddet ud og pudset vinduer i pinsen. Edderkopper er jaget på flugt, panelers originalfarver er opdaget, og indtil videre har indeklimaet sat stor pris på knofedtet.
Vi har dagligt glade publikummer inde at se BOBLER, og om lidt slår vi dørene op for CPH STAGE-teaterfestivalen, hvor vi også har en masse spændende på tapetet.

BOBLER

Der er nu kun en uge tilbage af spilleperioden på Vigga Bros BOBLER. Forestillingen er blevet flot modtaget. Se bare her:

“Hvis man overhovedet kan vælge en enkelt af sine fremtidsbobler selv, så vil jeg gerne af og til bede om en boble med Vigga Bro.” (Information)

★★★★★ “Der er kun en ting at sige, at hvis man vil have en god, hyggelig og underholdende aften, så skal man tage i Teatret Ved Sorte Hest og se Vigga Bro i Bobler.” (Out & About)

★★★★ “Vigga Bro fremstår stadig som en fabelagtig skuespillerinde med en magisk røst, der selv når anslaget er lyst, rummer lyn fra sindets allermørkeste kroge. Det gør hende til en eminent fortæller og det er netop denne særlige evne, hun høster frugterne af i BOBLER.” (CPH CULTURE)

★★★★ “Vigga Bro leverer med Bobler en omgang livsbekræftende og sødmefuld ordteater tilsat musik, latter og alvor.” (Forbrugermania)

Du kan læse mere om forestillingen HER eller gå direkte til makronerne og købe billetter elektronisk HER

OM BOBLER
Medvirkende: VIGGA BRO, BIRGIT LØKKE, IDA BACH JENSEN
Komponister: ERIK MOSEHOLM, BIRGIT LØKKE, IDA BACH JENSEN
Konsulenter: ANNA BRO, GITTE KATH

Spilleperiode: 6. maj. – 1. jun. 2013.
Der spilles hverdage kl. 20 og lørdage kl. 17.

READINGS PÅ DUGFRISK DRAMATIK

DUGFRISK DRAMATIK

Manuskripterne til årets dramatikerværksted er nu valgt ud, og allerede den 31. maj kl. 16 kan man overvære frugten af arbejdet på den første workshop, når Tina Gylling Mortensen, Claes Bang, Andreas Berg Nielsen og Thue Ersted Rasmussen lægger stemme og krop til en reading af Aleksa Okanovics DETTE ER IKKE ET BRYLLUP.
Alle readingarrangementerne er GRATIS, og du kan læse mere om dem HER

KÆRE KAT

KÆRE KAT

Fra 5. – 16. juni løber Københavns nye teaterfestival, CPH STAGE, af stabelen. Her kan vi bl.a. præsentere forestillingen KÆRE KAT af den unge, fremadstormende teatergruppe TeaterNYSK. Forestillingen har for nylig spillet for fulde huse i TeaterHUSET, og det er os en fornøjelse at give endnu flere publikummer muligheden for at opleve den.
Læs mere om forestillingen HER

LATE NIGHT: BUKOWSKI

LATE NIGHT: BUKOWSKI

Under CPH STAGE-festivalen kan vi som noget nyt også tilbyde højtlæsning for voksne, når Peter Gantzler og Jesper Lohmann åbner op for Charles Bukowskis univers, akkompagneret af musikerne Stephan Grabowski og Tomas Nesborg. Vi hilsner tømmermændene velkomne og lover: Det bliver IKKE for børn!
Læs mere HER

SLUTSPIL

slutspil_700x550px

Teaterfestivalen byder også på et gensyn med succes-opsætningen af SLUTSPIL. Vinterens influenza-virus fik desværre lagt flere af forestillingerne ned, da stykket blev opført tidligere på året, så vi er glade for at kunne give vores publikum en chance til for at opleve den.
Læs mere om forestillingen HER

Vi glæder os til at se jer og jeres fregner.

Mange hilsner
Hesten