BOBLER

6. maj – 1. jun. 2013

man-fre kl. 20, lør kl. 17

OM FORESTILLINGEN

I et møde mellem livemusik- og storytelling dukker erindringsbobler op af musikkens strøm. BOBLER er de minder, der vækkes til live, når man mindst venter det. Om at se pastor Krarup i fjernsynet og pludselig være i sin barndom. Om naboens kone der ikke kunne købe en kjole selv, fordi hendes mand havde købt ruder til drivhuset for pengene. Om Børge der blev tæsket med en cykelslange. Om at gå på udkig efter den perfekte gravplads. Og om at bevæge sig ind og ud af tidslommer og finde ud af, hvem man er.

MEDVIRKENDE

  Vigga Bro og Ida Bach Jensen og Birgit Løkke Larsen

Instruktør: Anna Bro og Gitte Kath

Tekst: Vigga Bro

Musikalsk komposition: Erik Moseholm

Foto: Ingrid Bugge

OMTALER

ANMELDELSER

“Hvis man overhovedet kan vælge en enkelt af sine fremtidsbobler selv, så vil jeg gerne af og til bede om en boble med Vigga Bro.” (Information)

★★★★★ “Der er kun en ting at sige, at hvis man vil have en god, hyggelig og underholdende aften, så skal man tage i Teatret Ved Sorte Hest og se Vigga Bro i Bobler.” (Out & About)
★★★★ “Vigga Bro fremstår stadig som en fabelagtig skuespillerinde med en magisk røst, der selv når anslaget er lyst, rummer lyn fra sindets allermørkeste kroge. Det gør hende til en eminent fortæller og det er netop denne særlige evne, hun høster frugterne af i BOBLER.” (CPH CULTURE)
★★★★ “Vigga Bro leverer med Bobler en omgang livsbekræftende og sødmefuld ordteater tilsat musik, latter og alvor.” (Forbrugermania)

NYHEDER // BOBLER

ÅRSKORT

ÅRSKORT
TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingen, og fotografens/grafikerens navn bedes anvendes ved brug.

BOBLER 2013 – Pressemeddelelse

TIL SKOLERNE

Vi har lavet en række skolematerialer til BOBLER, som kan downloades og bruges før og efter forestillingen.

Skolemateriale

Søg