HER KAN DU LÆSE OM:

NY SÆSON, NY HJEMMESIDE, NYT LOOK

BOBLER

READINGS PÅ DUGFRISK DRAMATIK

CPH STAGE TEATERFESTIVAL

NY SÆSON, NY HJEMMESIDE, NYT LOOK

I går gik salget i gang til sæson 2013/2014. Vi er glade og stolte over at kunne præsentere et alsidigt program med nyskrevet dramatik, kendt tekst i en ny form, en klassiker, foredrag og historiefortællinger. I kan læse om forestillingerne på Hestens nye hjemmeside www.sortehest.com, der lanceres i dag.

Som nogle af jer måske har bemærket, har der været ansats til en ny visuel profil i forbindelse med plakaten til HJÆLP!, hvor også vores nye logo blev offentliggjort. Nu er vi blevet klar til at præsentere den nye sæson med et nyt look. I den forbindelse skal der rettes en stor tak til fotograf Maiken Norup og grafiker Michael Hartvig. Vi håber, at I vil synes lige så godt om det som vi.

BOBLER

BOBLER

Weekenden er gået med nedrigning af HJÆLP!-scenografien og klargøring af scenen til næste forestilling, BOBLER, som har premiere 6. maj. Her kan man få fornøjelsen af Vigga Bros historiefortællinger tilsat live musik ved Birgit Løkke og Ida Bach Jensen.

Billetter kan købes elektronisk HER

OM BOBLER
Medvirkende: VIGGA BRO, BIRGIT LØKKE, IDA BACH JENSEN
Komponister: ERIK MOSEHOLM, BIRGIT LØKKE, IDA BACH JENSEN
Konsulenter: ANNA BRO, GITTE KATH

Spilleperiode: 6. maj. – 1. jun. 2013.
Der spilles hverdage kl. 20 og lørdage kl. 17.

READINGS PÅ DUGFRISK DRAMATIK

DUGFRISK DRAMATIK

Tre fredage i maj og juni åbner Hesten dørene for et indblik i den kreative skriveproces ved åbne readings på nyskrevet dansk dramatik. Her kan publikum GRATIS se frugten af skuespillere og instruktørers arbejde med ‘dramatik-in-the-making’. Spillere og instruktører har i samarbejde med tre dramatikere haft fire workshop-dage til at sætte endnu ikke færdigskrevede stykker på prøve. Stykkerne opføres i et skitseret scenerum med manuskriptet i hånden. Læs mere om arrangementerne og publikumstilmelding HER

CPH STAGE TEATERFESTIVAL

CPH STAGE LOGO

READINGS PÅ DUGFRISK DRAMATIK indgår i Københavns nye teaterfestival, CPH STAGE, som også er repræsenteret på Teatret ved Sorte Hest. Festivalen løber fra 5. – 15. jun., og her byder vi også på på gæstespillet KÆRE KAT af TeaterNysk samt et gensyn med SLUTSPIL. Læs mere HER