KÆRE KAT 2013

8. – 9. juni 2013 på Foyerscenen

CPH-STAGE 2013

GÆSTESPIL

OM FORESTILLINGEN

Fire piger i et rum med en dør. Inde bag døren har Kat låst sig inde og vil ikke komme ud før alting er godt: Før hun er blevet ligesom moderen, før der er kontrol over livssituationen og verdenssituationen, før kærligheden er blevet let, som den var, dengang man var barn – dengang alting var enkelt.

Kære Kat er et nyskrevet stykke, produceret af TeaterNysk – et nystiftet teaterkollektiv med lyst til at undersøge og udfolde os selv, hinanden og vores omverden gennem teatret.

MEDVIRKENDE

Amalie-Marie Nybroe Fjeldmose og Ingrid Marie Thorlacius og Camille Grodin Hertz og Signe Hørmann Sørensen

TEKST
Rosalinde Maria Mynster og Amanda Linnea Ginman

ISCENESÆTTELSE
Nynne Roberta Pedersen og Amanda Linnea Ginman

SCENOGRAFI
Dorthe Schmidt Schou

Rekvisitter& afvikling: Tobias Eff Johannesen

PR og billetter: Olivia Le Andersen & Amanda Linnea Ginman

Teknik og teknisk afvikling: Jacob Valet & Nicolai Valet

Fotografi: Jesper Edvardsen

Grafik: Mai Keldsen

Produktion: TeaterNysk

En stor tak til:

Pelle Koppel og resten af Teater V

Maria Walbom Vinterberg og resten af Teatret ved Sorte Hest

Anne Sophie Gertz

Teaterhuset og teaterhusets kunsteriske råd

OMTALER

“Kære Kat handler om alt det farmand ikke vil vide, og alt det hans søn bør vide.”
– Peter Asmussen, dramatiker.

“Kære Kat giver et begavet, poetisk og velspillet portræt af, hvad et pigesind er. Jeg kan oprigtigt ikke huske, at jeg har set et teaterstykke om lige det emne nogensinde på en dansk scene og jeg har immervæk set en del. Skønt at se, lytte og opleve en generation af unge kvinder, der har så meget at byde på, og som rammer så rent.”
– Laura Bro, skuespiller.

“Jeg var dybt imponeret over Kære Kat. Det var en meget fin oplevelse – og det er sjældent at få et indblik i den sårbare, livskraftige, angstprovokerende og til tider ufrivillig komiske periode i et pigeliv, hvor man går fra barn til ung til voksen. Tekst og instruktion og skuespillerne blev løst i et smukt samspil. Og så er det megasejt med nogle unge mennesker, som bare gør det og kaster sig ud i det; at fortælle en historie. Det fortjener stor ros. Jeg kan varmt anbefale det.”
– Julie Carlsen, skuespiller.

“Jeg fyldes med håb og optimisme på vegne af fremtidens teater, når en vækstlagsgruppe nyfortolker den absurde teatertradition, som det gøres i Kære Kat. Her ventes der ikke på Godot, men på Kat – hvert minut af ventetiden tilbringes i selskab med en gruppe unge kvinder, der debuterer med højest tænkelige overligger. Fornemt!”
– Maria Walbom Vinterberg, instruktør og teaterleder.

“Et værdifuldt indblik i det, at være ung kvinde anno 2013. Velspillet, god tekst og velkomponeret iscenesættelse. Fed energi på scenen! Gå ind og se Kære Kat, lavet af unge kvinder, om unge kvinder – men kan ses af begge køn i alle aldre” .
– Anette Støvelbæk, skuespiller.

ANMELDELSER

NYHEDER // KÆRE KAT

ÅRSKORT

ÅRSKORT
TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingen, og fotografens/grafikerens navn bedes anvendes ved brug.

Download pressemeddelelse

Søg