GODNATHISTORIER 14. JUNI 2024 KL. 21.00: COWBOY-BINGO

 In For-omtaler

Fredag 14. juni kl. 21.00 er det tilladt at råbe ”Ryst posen” og satse alt på Gamle Ole, når GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2024 slutter af med Hestens nyeste påfund: COWBOY-BINGO.

Ingen ringere end vores egne Anette Støvelbæk og Steen Stig Lommer kridter cowboystøvlerne og svinger sig i sadlen som bingoværter for en aften, når vi smækker country på playlisten, ruller tombolaen ud og spiller bingo om lokale præmier.

Gå hjem med en flæskesteg fra Slagteren ved Værnedamsvej, urtete fra Den Franske Tehandel, våde varer fra Holte Vinlager m.m. – og selvfølgelig er der også Tarok-kort og teaterbilletter i puljen.

Denne aften på parkeringspladsen vil der være både stole og borde til de første 50, og som altid fri entré for alle inkl. kaffe/te og lidt sødt. Hvis dét ikke er et punktum med manér for årets godnathistorier, så ved vi altså ikke hvad!

 

 

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2024 gennemføres med generøs støtte fra er velvilligt støttet af Nordea-fondenFrederiksbergfonden, Hoffmann & Husmans Fond, Københavns Scenekunstudvalg og Vesterbro Lokaludvalg.

Desuden og ikke mindst TAK til vores lokale præmiesponsorer.

Søg

Vivienne McKee. Fotograf: Søren KuhnLue Støvelbæk. Fotograf: Robin Skjoldborg. Teatret ved Sorte Hest 2024.