GODNATHISTORIER 13. JUNI 2024 KL. 21.00: GODDESSES & MONSTERS

 In For-omtaler

Skuespillerinden Vivienne McKee er jo en af vores engelske venner af huset. Til efteråret kan man f.eks. opleve hende som SHIRLEY VALENTINE, når hun og hendes London Toast Theatre er gæst på hest med to af deres forestillinger. Men inden da har vi faktisk overtalt hende til at give et nummer i porten den næstsidste aften til GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET.

Mrs. McKee er special guest star torsdag 13. juni kl. 21.00, hvor hun har lovet at underholde under overskriften GODDESSES & MONSTERS. Det bliver uden tvivl en brandhamrende entertaining halv times tid på det mest fabuløse engelsk, man kan opdrive i det ganske danske land.

Man gør muligvis klogt i at komme i god tid, hvis man vil være blandt de 50, der kan sidde ned i aftenluften på Hestens parkeringsplads. Som altid er der gratis adgang inkl. te/kaffe og chokolade samt mulighed for at låne tæpper og paraplyer, hvis vejret kræver det. Andre forfriskninger kan købes i baren.

 

 

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2024 realiseres med generøs støtte fra er velvilligt støttet af Nordea-fondenFrederiksbergfonden, Hoffmann & Husmans Fond, Københavns Scenekunstudvalg og Vesterbro Lokaludvalg.

Søg

Jacob Binzer. Foto: Robin SkjoldborgSteen Stig Lommer og Anette Støvelbæk. Foto: Robin Skjoldborg