GODNATHISTORIER 12. JUNI 2024 KL. 21.00: JACOB BINZER

 In For-omtaler

I skrivende stund har vi faktisk ikke så mange konkrete oplysninger om, hvad der præcis kommer til at ske til GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET onsdag 12. juni kl. 21.00. Men vi kan sige så meget, at det er lykkedes os at få den legendariske guitarist Jacob Binzer til at tage vagten i porten.

Mr. Binzer himself spiller op under titlen HISTORIER FRA THE DARK SIDE OF VALBY BAKKE, og det synes vi lyder lovende. Der er i hvert fald uden tvivl lagt op til ualmindelig godt og meget musikalsk selskab på parkeringspladsen denne aften.

Som altid er der gratis adgang for alle og siddepladser til de første 50, der kommer forbi under hundeluftningen, aftenturen eller diverse andre gøremål. Vi smider en kop mokka og lidt sødt oveni, mens andre drikkevarer kan købes i baren.

Vi ses til GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET, som er gavmildt støttet af Nordea-fondenFrederiksbergfonden, Hoffmann & Husmans Fond, Københavns Scenekunstudvalg og Vesterbro Lokaludvalg.

Søg

Ellen Hillingsø og Michael Moritzen. Foto: Robin SkoldborgVivienne McKee. Fotograf: Søren Kuhn