GODNATHISTORIER 11. JUNI 2024 KL. 21.00: DELIRIUM FOR TO

 In For-omtaler

Nu vi er i gang, så skal der altså ikke meget overtalelse til, før vi bobler over med mere af programmet for årets GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET.

Halløjet på parkeringspladsen varer jo som oftest en halv times tid. MEN der er altså undtagelser, hvor vi dobler op til en hel time.

Tirsdag 11. juni kl. 21.00 leveres underholdningen f.eks. af ingen ringere end Ellen Hillingsø og Michael Moritzen, som bringer en af Hestens yndlingsdramatikere og absurdist par excellence til torvs. Der er nemlig oplæsning i sigte, når Fru Ellen og hr. Michael kaster sig ud i hele Eugène Ionescos skuespil DELIRUM FOR TO. Det er noget med et skænderi om, hvorvidt en snegl adskiller sig fra en skildpadde. Så har vi vist ikke sagt for meget.

Som bekendt er GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET gratis for alle blandt lokalt godtfolk, hundeluftere, cyklister på aftentur og andre tilfældige forbipasserende. 50 siddepladser og minimum samme antal ståpladser. Servering af kaffe eller te og lidt sødt, og udlån af tæpper og paraplyer. Ingen billetreservation – bare kom!

 

 

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2024 er velvilligt støttet af Nordea-fondenFrederiksbergfonden, Hoffmann & Husmans Fond, Københavns Scenekunstudvalg og Vesterbro Lokaludvalg.

Søg

Line Knutzon. Foto: Mikkel TjellesenJacob Binzer. Foto: Robin Skjoldborg