GODNATHISTORIER 10. JUNI 2024 KL. 21.00: EKSPEDIENTERNE

 In For-omtaler

Vi tør godt love, at det bliver absurd på den Line Knutzonske måde, når GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET tager hul på uge nummer to mandag 10. juni kl. 21.00.

Denne aften byder vi for første gang velkommen til skuespillerne Tilde Maja Fredriksen og Mikkel Arndt, som vil læse hele stykket EKSPEDIENTERNE af dramatiker Line Knutzon. Bemeldte fru Knutzon læser selv regibemærkningerne, så hende kan vi skam også byde velkommen til.

EKSPEDIENTERNE handler om to menneskers forsøg på at passe deres egen butik og havde urpremiere på Betty Nansen Teatret sidste år. Nu får vi så en komprimeret udgave på Hestens lille portscene, hvor der jo er gratis siddepladser til de første 50 inkl. kaffe/te og en lille chokolade. Vejret er selvfølgelig godt, men ellers har vi både tæpper og paraplyer til udlån.

OBS! Denne godnathistorie har holdt flyttedag fra fredag 7. til mandag 10. juni 2024. Vi har således ikke noget på programmet på parkeringspladsen 7. juni 2024.

TAK for generøs støtte til Frederiksbergfonden, Hoffmann & Husmans Fond, Københavns Scenekunstudvalg, Nordea-fonden og Vesterbro Lokaludvalg.

TAK for te til Den Franske Tehandel.

Foto: Mikkel Tjellesen

 

Søg

Østkyst Hustlers: FULD AF LØGN. Pladecover: Tobias RosenbergEllen Hillingsø og Michael Moritzen. Foto: Robin Skoldborg