GODNATHISTORIER 6. JUNI 2024 KL. 21.00: ØSTKYST HUSTLERS

 In For-omtaler

Sidste år var parkeringspladsen proppet med 150 hustlerfans, da Nikolaj Peyk, Bossy Bo og Jazzy H åbnede GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2023 med et brag af en intimkoncert.

Torsdag 6. juni 2024 kl. 21.00 gør vi det igen, når ophavsmændene til Verdens Længste Rap er tilbage på Hestens lille portscene. Der er selvfølgelig tale om selveste Østkyst Hustlers, som kommer anstigende med det vildeste firemandsband og et udvalg af gruppens allerstørste hits. Det bliver uden tvivl en fest og alt andet end for lidt i den lyse sommeraften.

Også i år er GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET gratis for alle, hvad enten man bor lige om hjørnet eller kommer langvejs fra. Man kan jo ikke reservere plads, så det er nok en god ide at komme i lidt god tid. Og hvis man ikke lige når at sætte sig på en stol, så kan man altså sagtens stå op i bedste hustlerstil.

Vi glæder os til at se jer!

Pladecover: Tobias Rosenberg

PS. Kæmpe TAK til Nordea-fondenFrederiksbergfonden, Hoffmann & Husmans Fond, Københavns Scenekunstudvalg og Vesterbro Lokaludvalg, som har gjort det muligt at realisere GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2024.

Søg

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2024. Lars Mikkelsen og Sarah Boberg. Foto: Robin SkjoldborgLine Knutzon. Foto: Mikkel Tjellesen