GODNATHISTORIER 5. JUNI 2024 KL. 21.00: GODNATTEKSTER

 In For-omtaler

Så er det jo i næste uge, at GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET indtager parkeringspladsen ved Platanvej og fylder de lune, lyse aftener med gratis liveoptræden og fællesskab.

Onsdag 5. juni kl. 21.00 er der lagt op til en poetisk og politisk ukorrekt aften i Charles Bukowskis tegn. Vi får nemlig besøg af ingen andre end skuespillere og hestevenner, Sarah Boberg og Lars Mikkelsen, som læser udvalgte GODNATTEKSTER af kultforfatteren Charles Bukowski.

Det synes vi uden omsvøb tegner til en inspirerende afslutning på en ellers helt almindelig onsdag, når man nu alligevel lufter hunden, går en aftentur eller er på vej hjem fra andre gøremål. Så læg vejen forbi Hesten, hvor der er kaffe og te på kanden plus 50 stole og ditto antal ståpladser under den åbne himmel. Indgang fra Platanvej 31.

TAK til Nordea-fondenFrederiksbergfonden, Hoffmann & Husmans Fond, Københavns Scenekunstudvalg og Vesterbro Lokaludvalg for uundværlig støtte.

Søg

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGETØstkyst Hustlers: FULD AF LØGN. Pladecover: Tobias Rosenberg