NYHEDSBREV – JUNI 2024: GODNATHISTORIERNE ER TILBAGE

 In Nyheder, Nyhedsbreve
Jo mere barometret viser sommer, jo mere utålmodigt tripper vi rundt i manegen for at byde velkommen til vores hjertebarn af en junifornøjelse under åben himmel:

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET

4. JUNI 2024 KL. 20.00
5. – 6. JUNI 2024 KL. 21.00
10. – 14. JUNI 2024 KL. 21.00

Som man kan læse i vores netop udsendte nyhedsbrev, så går det fra i aften løs for femte år i træk, når vi opstiller 50 stole til publikum udenfor på parkeringspladsen ved Platanvej 31. Når tusmørket sænker sig, slår vi portene op til vores lille teaterkontor og skaber – hokuspokus – en magisk intimscene med stemningsfulde lamper.

Her optræder forskellige kunstnere med en godnathistorie eller et par godnatsange i den lyse aften. Programmet skifter fra dag til dag og er en særligt udvalgt blanding af teatertekster, skønlitteratur, musikalske indslag m.v. (se nedenfor). I år har vi desuden premiere på to af Hestens nyeste tiltag: HESTE-PANELET og COWBOY-BINGO.

Som altid er der gratis adgang, og publikum sidder udenfor i den friske aftenluft. Vi har varme plaider til de forfrosne og paraplyer i tilfælde af regn, og undervejs byder vi på kaffe eller te og lidt godt til de søde tænder (andre forfriskninger kan købes i baren).

 Ingen pladsbestilling, bare duk op (gerne i god tid) – og hvis man ikke når at kapre sig en stol, er man mere end velkommen til at indtage en ståplads.

Vi glæder os som de vildeste ungheste til at invitere nabolag, hundeluftere, aftenturgængere, cyklister, tilfældige forbipasserende og andet godtfolk på endnu flere godnathistorier i aftentimerne på hjørnet af Vesterbro og Frederiksberg!

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

 

Søg

HESTE-PANELET. ThumbnailGODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2024. Lars Mikkelsen og Sarah Boberg. Foto: Robin Skjoldborg