GODNATHISTORIER 4. JUNI KL. 20.00: HESTE-PANELET

 In Festival

Det er altså mere end almindeligt svært at være i dårligt humør i disse dage. Foråret har meldt sin ankomst, og GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET er på vej til at indtage parkeringspladsen ved Platanvej 31 i perioden 4.-7. juni + 11.-14. juni 2024.

I skrivende stund samler programmet sig i skarpt trav, og på syv af de otte aftener går startskuddet kl. 21.00. MEN på årets allerførste godnat-aften begynder vi lige én time tidligere.

Tirsdag 4. juni kl. 20.00 er der tale om en vaskeægte premiere, når vi åbner portene for vores nye særarrangement HESTE-PANELET. Her samles et panel af ekstraordinært kloge hoveder med hver sin faglighed til debat om verdensdramatikkens varierede persongalleri.

Første gang endevendes karakteren Ofelia fra Shakespeares Hamlet, og skuespiller Susse Wold læser uddrag af stykket. Panelet består af Mikkel Wold (præst og medlem af etisk råd), Vibeke Windeløv (tidl. filmproducent og teaterdirektør), Selma Sunniva (kunstner) m.fl., og journalist Frederikke Ingemann styrer samtalen vidt omkring.

Der er siddepladser til de første 50 blandt publikum, og ståpladser for resten. Det er som altid ganske gratis at lægge vejen forbi, og der er ingen billetbestilling – bare duk op (gerne i god tid). Vi glæder os som de vildeste heste til at se jer.

LÆS MERE OM HESTEPANELET HER

HESTE-PANELET realiseres med generøs støtte fra Hoffmann & Husmans Fond.

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2024 er endvidere støttet af Frederiksbergfonden, Københavns Scenekunstudvalg, Nordea-fonden og Vesterbro Lokaludvalg.

 

Søg

DON'T MENTION THE WAR by HIT International Theatre Arts / Move the NorthGODNATHISTORIER TIL NABOLAGET