HESTE-PANELET

I dialog med teatrets berømte figurer

4. juni 2024 kl. 21.00

OM ARRANGEMENTET

Et diskussionslystent panel af ekstraordinært kloge hoveder tørner sammen, når Teatret ved Sorte Hest går i dialog med verdensdramatikkens varierede persongalleri.

HESTE-PANELET består af skiftende repræsentanter med hver sin faglighed inden for f.eks. religion, videnskab, kunst, politik, business, psykologi, jura eller sport. Med udgangspunkt i hver af paneldeltagernes ekspertviden diskuteres en berømt fiktiv figur fra teatrets verden. Figuren introduceres af en skuespiller, og en moderator styrer samtalen vidt omkring.

Arrangementet er gratis for publikum, og der er et begrænset antal pladser. Ingen tilmelding, bare mød op – dørene åbner en time før arrangementets start.

Varighed: Ca. 60 min.

Deltagerne i HESTE-PANELET bliver automatisk fuldgyldige medlemmer af Galopinstituttet ved Sorte Hest, som er oprettet specielt til lejligheden.

Til det allerførste arrangement dykker vi ned i Ofelia fra Shakespeares Hamlet. Skuespiller Susse Wold læser uddrag af Hamlet, og på baggrund af Shakespeares persontegning endevender paneldeltagerne Ofelias tilstand.

Journalist Frederikke Ingemann er moderator for samtalen, som ikke nødvendigvis holder sig indenfor paneldeltagernes faglighed. Den menneskelige tilgang til dialog er jo gudskelov uransagelig, og sådan en samtale har det med at udvikle sig i alle retninger. Så mon ikke også det vil være tilfældet her?

Paneldeltagerne er indtil videre en overraskelse.

HESTE-PANELET ER MULIGGJORT MED GENERØS STØTTE FRA:

HOFFMANN OG HUSMANS FOND

NYHEDER // HESTE-PANELET – 2024

ÅRSKORT

Grafik: Mike Tylak

Søg