HESTE-PANELET

I dialog med teatrets berømte figurer

4. juni 2024 kl. 20.00

OM ARRANGEMENTET

Et diskussionslystent panel af ekstraordinært kloge hoveder tørner sammen, når Teatret ved Sorte Hest går i dialog med verdensdramatikkens varierede persongalleri.

HESTE-PANELET består af skiftende repræsentanter med hver sin faglighed inden for f.eks. religion, videnskab, kunst, politik, business, psykologi, jura eller sport. Med udgangspunkt i hver af paneldeltagernes ekspertviden diskuteres en berømt fiktiv figur fra teatrets verden.

Figuren introduceres af en skuespiller, og en moderator styrer samtalen, som ikke nødvendigvis holder sig indenfor paneldeltagernes faglighed. Den menneskelige tilgang til dialog er jo gudskelov uransagelig, og sådan en samtale har det med at udvikle sig i alle retninger. Så mon ikke også det vil være tilfældet her?

Arrangementerne er gratis for publikum, og der er et begrænset antal pladser. Ingen tilmelding, bare mød op – dørene åbner en time før arrangementets start.

Varighed: Ca. 60 min.

Deltagerne i HESTE-PANELET bliver automatisk fuldgyldige medlemmer af Galopinstituttet ved Sorte Hest, som er oprettet specielt til lejligheden.

HESTE-PANELET havde premiere 4. juni 2024 som åbning af GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2024. Her dykkede vi ned i Ofelia fra Shakespeares Hamlet.

Skuespiller Susse Wold læste uddrag af Hamlet, og på baggrund af Shakespeares persontegning endevendte paneldeltagerne Ofelias tilstand.

Panelet bestod denne aften af Mikkel Wold (præst og medlem af etisk råd), Vibeke Windeløv (tidl. filmproducent og teaterdirektør), Selma Sunniva (kunstner), Peter Lund Madsen (speciallæge i psykiatri og hjerneforsker) og Lars Mikkelsen (skuespiller).

Journalist Frederikke Ingemann modererede samtalen, som kom vidt omkring.

Flere arrangementer er i støbeskeen til sæson 2024-25.

LÆS REPORTAGE FRA POV INTERNATIONAL HER

HESTE-PANELET ER MULIGGJORT MED GENERØS STØTTE FRA:

HOFFMANN OG HUSMANS FOND

NYHEDER // HESTE-PANELET – 2024

ÅRSKORT

Grafik: Mike Tylak

Søg