ENDELIG REPREMIERE PÅ SANDHED OG KONSEKVENS

 In Ikke kategoriseret

Endelig torsdag. Endelig repremiere på SANDHED OG KONSEKVENS. Endelig tid til at trykke på champagneknappen. Igen og igen.

Bobler skal der til, når Sarah Boberg, Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard og Peter Oliver Hansen atter lader dramatiker Lars Noréns gruopvækkende menneskelige klarsyn flyde med alt, hvad det indebærer af levet liv og krop og sjæl.

Det er jo teaterchef Maria Vinterberg selv, som har iscenesat forestillingen i Vibeke Bjelkes oversættelse med scenografi af Marianne Nilsson, lysdesign af Lasse Svarre Christiansen og Mikael Jensen på skræddersalen. Og selvfølgelig med alle de faste Arbejdsheste på sidelinjen.

Pøj pøj til hele holdet uden undtagelse. Skål til publikum og god fornøjelse.

Vi ses i det norénske mørke 21. sep. – 4. nov 2023. Billetterne forsvinder som perler på en snor her:

KØB BILLETTER TIL SANDHED OG KONSEKVENS HER

Søg