INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG KÅRET TIL SÆSONENS KABARET 2022/23

 In Ikke kategoriseret

Klokken slår, tiden går, og sommerferien er (næsten) slut for i år. Men det skal man ikke høre noget brok over fra Hestens mule, for vi er faktisk nogen, som er rasende klar til at tage den i strakt galop ind i den nye teatersæson.

For det første ved vi jo, at lediggang er roden til alt ondt. For det andet vil vi gerne dele, med hvem det nu engang måtte interessere, at anmelderbloggen CPHCulture har udnævnt vores musikalske perle INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG til Sæsonens Kabaret 2022-23!!!

Chefhoppen og alle de andre Arbejdsheste siger af hjertet tak for anerkendelsen og stort tillykke til Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen og Olivier Antunes, som jo er selveste holdet på scenen i den dybt personlige og yderst velklingende kabaret.

Desuden tillykke til alle vindere og nominerede – og tak til CPHCulture for den utrættelige fejring af års og sæsoners teateroplevelser.

SE ALLE VINDERE OG NOMINEREDE HER

 

OBS! OG PS.! Bare lige til info så har vi altså bemeldte kabaret på plakaten igen 15. nov – 16. dec 2023. Billetterne er i salg her:

KØB BILLET TIL INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG HER

Søg

INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Fra v: Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Olivier Antunes. Foto: Robin SkjoldborgSANDHED OG KONSEKVENS. Foto: Robin Skjoldborg