SANDHED OG KONSEKVENS PÅ NORDISK LITTERATURFESTIVAL

 In Ikke kategoriseret

Rygtet om repremieren på SANDHED OG KONSEKVENS er åbenbart løbet i forvejen helt til Helsingør. Her har de en nordisk litteraturfestival, som i år bl.a. sætter spot på Lars Norén med et uddrag af vores forestilling.

Det foregår på Kulturværftets scene i Helsingør lørdag 16. september 2023, og hele vores stærke skuespillerkvartet drager ud på denne mini-turné som en slags opvarmning til den kommende spilleperiode på Hesten 21. september – 4. november 2023.

Bag NORD – Nordisk Litteraturfestival står Helsingør Kommunes Biblioteker og Kulturværftet, som i år afholder festivalen for ottende gang.

LÆS MERE OM NORD – NORDISK LITTERATURFESTIVAL HER

 

KØB BILLETTER TIL SANDHED OG KONSEKVENS HER

Søg

INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Fra v: Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Olivier Antunes. Foto: Robin Skjoldborg