CPHCULTURE HAR NOMINERET SÆSONENS TEATEROPLEVELSER 2022/23

 In Nomineringer

Det forlyder fra jungletrommerne, at anmelderbloggen CPHCulture har afgivet sine nomineringer til SÆSONENS TEATEROPLEVELSER 2022/23. Og milde Moses om ikke Teatret ved Sorte Hest atter er blevet set i indtil flere nomineringer.

Hestens musikalske juvel INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG er nomineret i kategorien SÆSONENS KABARET. Og Maria Stenz er nomineret til SÆSONENS HÆDERSPRIS for sin medvirken i selvsamme kabaret (som vi jo heldigvis har på repertoiret igen 15. nov – 16. dec i år).

Yderligere er vores engelsktalende venner fra Why Not Theatre Company nomineret til SÆSONENS KLASSIKERBEARBEJDELSE for deres gæstespil FRANKENSTEIN på Teatret ved Sorte Hest.

Som en sidegevinst vil vi da også lige nævne, at to af vores nære hestevenner er nomineret for præstationer på Folketeatret. Marianne Nilsson som vi tillader os at kalde Hestens husscenograf, er nomineret til SÆSONENS SCENOGRAF for DEN POETISKE RAPTUS. Medlem af det uofficielle skuespillerensemble ved Sorte Hest, Mads Wille, er nomineret til SÆSONENS ENTERTAINER for DAN TURÈLL OG HALFDAN E – LIVE (en koncertforestilling, som jo trådte sine barnesko på Hesten under CPH STAGE 2021).

Hurra og tak og tillykke til ALLE nominerede, som kan ses her:

SE ALLE NOMINEREDE HER

Vinderne offentliggøres samme sted 2. august 2023 kl. 14.00

OBS! Nåede du ikke at se INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG i 2022 – eller vil du bare gerne se den igen – så genopsætter vi den jo heldigvis i perioden 15. NOV – 16. DEC 2023.

KØB BILLET TIL INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG I 2023 HER

Søg

Sommerferie 2023. PinterestINDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Fra v: Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Olivier Antunes. Foto: Robin Skjoldborg