NYHEDSBREV – JUNI 2023: EN MILLION-MILLIARD TAK FOR LITTERATURSÆSONEN

 In Nyhedsbreve

Mens en solmættet juni traver mod enden, kan vi så småt genynde at ane sommerferien forude. Men inden vi stiger af Hesten for en stund og lander hovedkulds på en strand, vil vi da ikke undlade at sende en hilsen til alle omkring os med en million-milliard TAK for det vildeste ridt af en litteratursæson 2022-23!

TAK til de rekordmange 11.193 gæster som har passeret gennem stalddørene til heste- og gæstespil, godnathistorier og diverse andre slags arrangementer på Hesten.

TAK til de medvirkende kunstnere som fyldte vores alle sammens teater (og parkeringsplads) med ren og uforfalsket magi.

TAK til de støttegivere og samarbejdspartnere som var med til at få tingene til at ske.

TAK. TAK. TAK.

Nu lader vi så det hele gå lidt op i sommerhat og solbriller den næste gode måneds tid. Dette og hint kan man læse om i den dugfriske udsending fra vores nyhedsredaktion:

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

7. august 2023 har det lille teater- og billetkontor åbent igen (man-ons samt fre kl. 11-15).

Staldtip: Hvis man i mellemtiden vil være et hestehoved foran, hvad angår fremtidige teaterbesøg, henviser vi som altid til Teaterbilletter.dk hvor man kan finde al mulig information og sikre sig billetter døgnet rundt – direkte fra liggestolen.

Søg

MENS VI VENTER PÅ GODOT 2024 - Lue Støvelbæk. Fotograf: Robin SkjoldborgINDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Fra v: Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Olivier Antunes. Foto: Robin Skjoldborg