DAN TURÈLL + HALFDAN E OG TEATRET VED SORTE HEST

præsenterer

TELEFON TIL AFDØDE

En koncertforestilling med Dan Turèlls udødelige digte

4. – 5. juni 2021
Fre kl. 20, lør kl. 17 og kl. 20

KØB BILLETTER HER – UDSOLGT:

OM FORESTILLINGEN

Efter 28 års ventetid kan du endelig komme til at opleve dine yndlingsnumre med Dan Turèll + Halfdan E LIVE. Det sker, når Halfdan E og band rammer de danske teaterscener med en af Danmarks bedste skuespillere, Mads Wille, som stemmen i front.

Teaterkoncert? Eller lydfilm? Projektet har altid været svært at rubricere. Tag et godt liveorkester, sæt det på en teaterscene midt i en film og tilsæt rekvisitter, regi, lys og magi – så har du koncertforestillingen TELEFON TIL AFDØDE.

Tilbage i 1993 var det et unikt og meget populært projekt, som den legendariske digter Dan Turèll og den musikalske troldmand Halfdan E satte i gang. En ny og let tilgængelig blanding af musik og beatlyrik, som danskerne var hurtige til at tage til sig. Samarbejdet var ikke til at komme udenom og resulterede i to prisbelønnede hitalbums. Næste naturlige skridt havde været at optræde på landets spillesteder, hvis ikke det var for det triste faktum, at Dan Turèll døde få måneder efter debutpladen.

Nu er der imidlertid godt nyt til alle inkarnerede fans – det er blevet tid til at vække klassikere som ’Hyldest til Hverdagen’, ’Sidste Tur Gennem Byen’ og ’Jeg Skulle Have Været Taxachauffør’ til live igen.

Halfdan E tog tilløb allerede i 2019 med udgivelsen af det tredje album ’Telefon til afdøde’, og nu tager han så på landevejen med et lille stjerneorkester, der mestrer hele bagkataloget.

I stedet for Dan Turèll selv har Halfdan E allieret sig med skuespiller Mads Wille (kendt fra bl.a. Badehotellet samt ENETIME og MENS VI VENTER PÅ GODOT her på teatret), som specielt til lejligheden giver stemme til Turèlls udødelige digte. Musikalsk bliver Halfdan E bakket op af Søren Siegumfeldt (saxofon/fløjte) og Lars Terkelsen (electronics).

VARIGHED: Ca. 1 time og 20 min. uden pause

Instruktion: Hafdan E og Mads Wille
Producent / co-producent: H. APS. / Teatret ved Sorte Hest
For booking kontakt: Jangmarks Agentur

EVENT 4. JUNI 2021 KL. 21.30:
TEKST OG MUSIK MED HALFDAN E OG JOMI MASSAGE

Efter premieren på TELEFON TIL AFDØDE 4. juni kan du blive siddende i salen og møde komponisten Halfdan E i samtale med komponist og sanger Jomi Massage. Samtalen gælder den helt særlige sammensmeltning mellem musik og tekst.

Moderator: Katherine Diez

Eventen er gratis.

VARIGHED: Ca. 60 min.

OMTALER

ANMELDELSER

NYHEDER // TELEFON TIL AFDØDE – 2021

TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingen, og fotografens/grafikerens navn skal anvendes ved brug.

FOTOGRAF: LARS TERKELSEN
ARTWORK: JENZ KOUDAHL

SE PRESSEMEDDELELSE HER

TIL SKOLERNE

ÅRSKORT

ÅRSKORT

Søg