GODNATHISTORIER 6. JUNI KL. 21.30: INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG

 In Festival, For-omtaler

Nu vi er i gang, så er vi da ikke blege for at løfte lidt mere af sløret for årets GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET.

Tirsdag 6. juni kl. 21.30 byder på et gensyn med 3/4 af det selvsamme hold, som sidste år gik lige i hjertet på lutter udsolgte sale med deres egen anmelderroste kabaret om livets granatchok.

Det er de topmusikalske skuespillere Camilla Bendix og Peter Oliver Hansen, der sammen med den virtuose pianist Olivier Antunes giver et lille potpourri af tekster og sange fra INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Kabaretens sidste fjerdedel, Maria Stenz, er desværre anderswo engagiert lige netop den dag, men hun vender stærkt tilbage, når vi genopsætter succesen i fuld længde 15. nov – 16. dec 2023.

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET er jo gratis for alle blandt lokalt godtfolk, hundeluftere og tilfældige forbipasserende fra nær og fjern. 50 publikummer kan sidde ned, og minimum samme antal kan indtage en ståplads. Kaffe eller te og små chokolader serveres, og tæpper og paraplyer udlånes.

LÆS MERE HER

KØB BILLETTER TIL INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG 2023 HER

 

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2023 en del af CPH STAGE og er velvilligt støttet af Frederiksbergfonden, Københavns Scenekunstudvalg, Nordea-fonden og Vesterbropuljen.

Søg

MENS VI VENTER PÅ GODOT 2024 - Nicolas Bro. Foto: Robin Skjoldborg.FOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORG