GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET

Gratis scenekunst under åben himmel

30. maj – 9. juni 2023
Tir-fre kl. 21.30

OM GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET

For fjerde forår i træk planlægger Teatret ved Sorte Hest at invitere på gratis scenekunst helt tæt på under åben himmel.

Konceptet er enkelt: På udvalgte aftener opstiller vi 50 stole til publikum udenfor på vores parkeringsplads ved Platanvej 31. Når tusmørket sænker sig, slår vi portene op til vores lille teaterkontor og skaber en magisk intimscene med kulørte lamper. Her vil forskellige skuespillere eller sangere eller musikere eller forfattere optræde med en godnathistorie eller et par godnatsange i den lyse aften. Et program bestående af en skøn kurateret blanding af teatertekster, skønlitteratur, musikalske indslag m.v. er i støbeskeen. I 2023 lægger vi hovedvægten i den litterære ende, og programmet vil snarest muligt fremgå her på siden.

Publikum sidder under den åbne himmel med masser af frisk (københavnsk) luft, og vi uddeler varme plaider til de forfrosne og vandtætte paraplyer i tilfælde af regn. Vi brygger varm kaffe og te til lejligheden, og der vil også være små chokolader til søde tænder.

Der er fri entré, og man kan ikke reservere plads – bare duk op (men kom gerne i god tid).

Varighed: Ca. 30 min.

EN NY TRADITION PÅ HESTEN

I kølvandet på coronakrisens første nedlukning af Danmark i foråret 2020 startede vi en ny tradition på Teatret ved Sorte Hest. Når vi ikke kunne lukke publikum ind i teatret, måtte vi jo rykke teatret ud til publikum, og GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET blev født. I maj 2020 præsenterede vi ni aftener med en ny form for udendørs liveoptræden til stor begejstring for hundeluftere og andet lokalt godtfolk på aftentur i nabolaget, dér hvor Vesterbro møder Frederiksberg.

Det gratis tilbud om original scenekunst helt tæt på under åben himmel blev et kæmpe tilløbsstykke, og  gav os blod på tanden for at starte en tradition. Da vi gentog succesen i både 2021 og 2022 lagde endnu flere publikummer vejen forbi, og vi planlægger at byde på flere GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET i foråret 2023.

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET ER EN DEL AF:

CPH-STAGE

NYHEDER // GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET – 2023

TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingerne, og fotografens/grafikerens navn skal anvendes ved brug.

ÅRSKORT

ÅRSKORT

Søg