OP PÅ HESTEN IGEN I TEATERSÆSONEN 2023-24

 In For-omtaler

Som vi kort har været inde på, er der mulighed for at komme op på Hesten igen, når vi byder hjertelig velkommen til teatersæsonen 2023-24.

Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at der ofte er rigtig mange, der gerne vil se vores forestillinger. Det er vi både glade for og stolte af, men af den årsag er der desværre også rigtig mange, der har måttet gå forgæves.

Det råder vi en slags bod på i næste sæson, hvor alle får en chance til – bl.a. for at opleve vores alle sammens Maria Stenz og co.:

INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG
Kabaretsuccesen om livets granatchok vender tilbage
15. nov – 16. dec 2023
40-245 kr. på billet@sortehest.com / teaterbilletter.dk

Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen og Olivier Antunes står igen på scenen i deres egen anmelderroste kabaret om de granatchok, man udsættes for på sin vej igennem livet.

Hvordan ser livet ud, når man er omkring 50, og hvordan ser det ud, når man er over 80? Hvad sker der, når synet pludselig svigter? Når det gør ondt at stå ud af sengen? Eller når man overvældes af livets blodige alvor? Holder man nogensinde op med at være forfængelig? Tænke frække tanker? Eller rase over sine egne dumheder?

Se eller gense de tre gennemmusikalske skuespillere og den virtuose pianist, når de giver kabaretgenren et selvironisk spark over skinnebenet. Oplev et råt for usødet personligt tekstunivers og et stærkt potpourri af kendte sange i nye arrangementer. Brutal melankoli, usentimental kampgejst og det nødvendige lys for enden af tunnelen – før det hele er for sent.

Medvirkende: Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Olivier Antunes (musiker)
Manuskript: Holdet
Instruktør: Kamilla Wargo Brekling
Lysdesign: Lasse Svarre Christiansen
Skræddersal: Mikael Jensen

Køb billet på Teaterbilletter inden 31. maj og få et gratis medlemskab af fordelsklubben Mit Teater.

LÆS MERE OM MIT TEATER HER

 

 

Søg

SANDHED OG KONSEKVENS 2021. Fotograf: Robin Skjoldborg.MENS VI VENTER PÅ GODOT 2024. Foto: Robin Skjoldborg